"" class="bestill">Bestille

tilbake

Livet er som et banantre
og andre fortellinger

Inspirasjon til taler, fremføringer og gode samtaler

Benedicte Hambro og Hilde Eskild

ISBN 978-82-7895-059-3
Med illustrasjoner av Mats Rehnman
Heftet, 13 x 20,5 cm, 302 sider (2009)
Kr 295,-

For pressen

Ny utvidet utgave! Nå med 130 fortellinger!

Fortellinger er ypperlige til taler, foredrag, fremføringer, artikler eller som en innledning til et møte eller en god samtale med barn og voksne. De to erfarne fortellerne og kursholderne Benedicte Hambro og Hilde Eskild har plukket ut og gjenfortalt en rekke sprudlende historier om visdom, lykke, vennskap, kjærlighet, innviklede familieforhold, dilemmaer, alderdom, sorg og mye mer for deg som trenger inspirasjon til

Forfatterne gir dessuten en praktisk og lettfattelig innføring i hvordan du kan forberede deg, tilpasse bokens fortellinger til en bestemt anledning, situasjon eller sinnsstemning og fremføre dem.

Benedicte HambroBenedicte Hambro underviser ved Høgskolen i Oslos desentraliserte fortellerutdanning og ved Ringerike Folkehøgskole.

 

Hilde EskildHilde Eskild er lærer på en kombinert barne- og ungdomsskole i Lillesand.

Begge har bred erfaring som pedagoger, kursholdere og fortellere for både barn, ungdom og voksne. Benedicte Hambro og Hilde Eskild arrangerer også fortellerstunder for alle aldre og anledninger og fortellerverksteder for barn og unge. Forfatterne holder også kurs for lærere og andre pedagoger, for næringslivet o.a.

(Foto av Hilde Eskild: HelgeStudio)

Andre utgivelser:
Snikk, snakk, snute
Den aller første natten
Lese eller fiske?
Hva er vitsen?

Hilde Eskild har dessuten skrevet barneboka Onkel Jarles himmelske frokoster og dokumentarboka Kaffe, karamell og vanlijesaus.