tilbake

Emmas lykke (For tiden utsolgt)

Claudia Schreiber

Innbundet utgave kr. 199,– Cover for innbundet utgave

ISBN 978-82-7895-053-1
Pocketutgave, 208 sider (2007)
Kr 99,-
 
 

 

En stjålet Ferrari krasjer ved en øde bondegård midt på natten. Lykken ligger for Emmas føtter. I bilen finner hun en mann, Max, og nok penger til å redde gården og grisene som hun er i ferd med å miste i en tvangsauksjon.

Slik begynner en tragikomisk kjærlighetshistorie med en uvanlig slutt. Emma er rotete, sterk og uavhengig. Hun slakter grisene på sin egen, utradisjonelle måte, nemlig med kjærlighet. Max er et nevrotisk ordensmenneske som får vite at han lider av uhelbredelig kreft. Etter at Emma har funnet Max, gjemmer hun den bevisstløse mannen i sengen sin og pengene på låven. Max får sjokk da han våkner …

Claudia schreiberClaudia Schreiber har arbeidet som radio- og fjernsynsjournalist i tyske medier og som korrespondent i Moskva og Brussel. I dag er hun forfatter på heltid og bor i Köln.

Hun har skrevet to bøker om Moskva, bl.a. en roman om utenrikskorrespondenters liv i Moskva (”Der Auslandskorrespondent”), og den humoristiske barneboken «Sultanen og Prompen», som kom ut på Ganesa Forlag i 2005.

Boka har fått en overveldende mottakelse i Tyskland, og forfatteren har fått flere priser og stipender for sitt arbeid, også for arbeid som manusforfatter for filmen Emmas lykke, bl.a. "Zicherman Family Award" für beste manus på den amerikanske Hamptons International Film Festival 2006.

2.november 2007 kommer filmen Emmas lykke på norske kinoer.

Andre bøker av Claudia Schreiber:
Sultanen og Prompen
Emmas lykke (innbunden utgave)

Hvis du vil fortelle forfatteren hva du syns om boka: www.schreiber-werkstatt.de

(Foto: Claudia Schreiber)