tilbake

Lese eller fiske?

23 lette fortellinger du kan fortelle til andre

Gjenfortalt av Hilde Eskild og Benedicte Hambro

ISBN 978-82-7895-055-5
Innbundet, 96 sider (august 2008)
Kr 195,-
Boken er gitt ut med støtte fra Leser søker bok
Forfatteren har fått Ordknappen for utgivelsen av denne boka.

For pressen

Vi forteller historier til hverandre hele tiden. Vi forteller om filmer vi har sett, mennesker vi har møtt og ting vi har opplevd. På den måten er vi alle fortellere. Men det blir ofte litt skummelt når vi skal fortelle en historie som vi har lest. De som sliter med lesing har ofte en ekstra utfordring her.

Hilde Eskild og Benedicte Hambro har derfor valgt 23 fortellinger fra sin bok Livet er som et banantre og skrevet dem om til lettleste fortellinger.

Boka inneholder også et kort kapittel med tips til taler i dåp, konfirmasjon og bryllup.

Benedicte HambroBenedicte Hambro underviser ved Høgskolen i Oslos desentraliserte fortellerutdanning og ved Ringerike Folkehøgskole.

 

Hilde EskildHilde Eskild er lærer på en kombinert barne- og ungdomsskole i Lillesand.

Begge har bred erfaring som pedagoger, kursholdere og fortellere for både barn, ungdom og voksne. Benedicte Hambro og Hilde Eskild arrangerer også fortellerstunder for alle aldre og anledninger og fortellerverksteder for barn og unge. Forfatterne holder også kurs for lærere og andre pedagoger, for næringslivet o.a.

(Foto av Hilde Eskild: HelgeStudio)

Andre utgivelser:
Snikk, snakk, snute
Livet er som et banantre
Den aller første natten
Hva er vitsen?

Hilde Eskild har dessuten skrevet barneboka Onkel Jarles himmelske frokoster og dokumentarboka Kaffe, karamell og vaniljesaus.