Bøker for barn og voksne

 

Onkel Jarles himmelske frokoster

Barnebok av Hilde Eskild

Barnebok om Siri Sara, hennes fortelleronkel Jarle og hans rare venner – og om en stor hemmelighet, blandet sammen med fortellinger om universet og de store spørsmål. Sammen med Benedicte Hambro også forfatter av Snikk, snakk, snute, Livet er som et banantre, Lese eller fiske? og Den aller første natten.

Kaisa og den magiske sjakkboken

Jesper Hall

Kaisa finner en merkelig bok om sjakk i kjelleren hos morfar og treffer Herr Steinitz og hans uregjerlige sjakkbrikker som hun lover å hjelpe i matchen mot Her Anderssen. Klarer hun det? Med sjakkøvelser og sjakktrekk fra gamle sjakkmestere.

Hvis angsten bare kunne trylles bort

En beretning om en hverdag med angst

Bente Wemundstad

En travel yrkeskvinnes og mors beretning om en hverdag med angst og hennes vei ut av sykdommen. Har også skrevet Dagbok for deg som er gravid.

Sultan og Prompen

Claudia Schreiber

Ti humoristiske historier om den late sultanen og hans obsternasige tjener Prompen. Perfekt til høytlesning for barn mellom 5 og 9 – men også som gave for voksne ”sultaner”! Gjennomgående illustrert i fire farger. Har også skrevet Emmas lykke.

Dagbok for deg som er gravid

Bente Wemunstad

Fakta blandet med egne opplevelser og tanker. Rikelig plass til egne notater hver dag. Har også skrevet Hvis angsten bare kunne trylles bort.

Stress ned med barna

Gisela Preuschoff

88 leker, fantasireiser og øvelser for en roligere hverdag med barn fra 3-10 år.

Eventyr som hjelper barn

Gerlinde Ortner

21 moderne eventyr mot bl.a. frykt, aggresjon og usikkerhet for barn mellom 3 og 7 år. Med mange gode råd.

Barneeksperten

Axel Hacke

Humoristisk bok om familielivet i dag, skrevet av en trebarnsfar. Flott gavebok!